Vissza

Zöld Ipar Magazin

A Zöld Ipar Magazin szerkesztőségének az a célja, hogy ne csak az ismert és megszokott felületeken elérhető tartalom jusson el az olvasóhoz a környezetvédelem és a hulladékgazdálkodás szerteágazó témaköreiből.
A magazin kiadója, a Hulladékgazdálkodók Országos Szövetsége számos szakmai partnert és vállalkozást tömörítő szervezet, így a szerkesztőség első kézből tekinthet rá a legaktuálisabb ágazati történésekre és mutathatja be az olvasóknak ezen történések szereplőit, döntéshozóit, kezdeményezőit. Munkatársaik ott vannak a legfontosabb hazai zöldeseményeken és konferenciákon, nyomon követve a leginkább aktív civil zöldszervezetek munkáját, beszámolva ezek programjairól, valamint bemutatva a figyelemre méltó magyar szakembereket. Az érdekes ágazati képzésekről, tanfolyamokról szintén a Zöld Ipar Magazin jóvoltából értesülhetnek az olvasók.
A magazin nem csak tudósít a hulladékgazdálkodás eseményeiről, de a pozitív példák és jó fejlesztések bemutatása mellett felteszik azokat a kérdéseket is, amelyekkel az ágazat problémáira is rávilágíthatnak. Mert sokkal részletesebben tárgyalnak ki olyan témákat, amelyek nem csak az ágazati szereplők, de valamennyi, a környezeti problémákra érzékeny ember számára érdekesek.

Rendezés:
Kategóriák:
Magazinok:

Magazinok betöltése folyamatban..