Geolokáció - A digitális lapterjesztés legújabb, innovatív formája vállalkozások számára
Elérhetőségek

INGYENES, KORLÁTLAN ÚJSÁGOLVASÁS AZ ÜGYFELEK SZÁMÁRA

Alkalmazásunk több mint 160 friss napi, heti- és havilapot, 6000 korábbi lapszámot tartalmaz, melyet az Ön ügyfelei telejsen ingyen, és korlátlan számban olvashatnak az adott helyen. Nem csak a legfrisebb, hanem a korábbi lapszámokat is. Az ön vendégei rövid registzrálás után mobil telefonon, tableten vagy laptapon wifi kapcsolattal vagy GPS segítségével bármikor hozzáférhetnek az olvasnivalóhoz, amíg az adott helyen tartózkodnak. A szolgáltatás csekély havidíj ellenében elérhető vállalkozások részére.

A digitális lapterjesztés legújabb, innovatív formája vállalkozások számára

Kukucska Ferenc

info@laptapir.hu

Tel: 06 1 225 2390

ELŐNYÖK VÁLLALKOZÁSA SZÁMÁRA

Az ügyfelek szívesebben tartózkodnak olyan helyen, ahol pl. egy jó kávé mellett újságokat is olvashatnak. Így a konkurencia helyett inkább az Ön vállalkozását részesítik előnyben. Több olvasási lehetőséget ad, ugyanakkor jóval kevesebbet fizet, mint a nyomtatott változatért.

A kézről kézre adott magazinok nem higiénikusak. A laptapir digitális innovációjának köszönhetően az alkalmazáson keresztül történő olvasás jelentősen javítja a higiéniát az Ön szolgáltatói helyén.

Az újságok soha nem fogynak el, mindig frissek, és az ügyfelek bármit és addig olvashatnak, amit és amíg csak akarnak. A laptapir fokozza az ügyfélélményt.

A laptapir támogatja a fenntarthatóságra és a környezetvédelemre irányuló törekvéseket. A széndioxid-kibocsátás jelentősen csökkenthető az újságnyomtatás minimalizálásával, és már nincs szükség a nyomtatott anyagok szállítására sem. A környezet számára további hozzáadott érték a hulladéktermelés csökkenése.

MILYEN VÁLLALKOZÁSOKNAK ÉRDEMES ELŐFIZETNI A LAPTAPIR SZOLGÁLTATÁSRA?

ÉTTERMEK, KÁVÉHÁZAK

A laptapir innovatív szolgáltatást kínál a vendéglátóipar számára a digitális olvasás formájában. Ez nemcsak a vendégek általános elégedettségét célozza meg, hanem új távlatokat nyit a környezetbarát magatartás tekintetében is. A laptapir helyszíni szolgáltatása a vendéglátást egyéni olvasási élménnyé varázsolja. Különösen ajánlható kávéház- és étteremláncok részére.

SZÁLLODÁK, HOTELEK

Vendégeinek már nem kell várniuk az újságra a hallban vagy az ebédlőben, hanem kényelmesen olvashatnak saját okostelefonjukon, laptopjukon vagy táblagépükön. Lehetővé téve a jó hangulatot a reggeliző asztalnál és a gondtalanabb vendégeket a szállodában vagy az apartmanban. A laptapir helyszíni szolgáltatás, a szállodai szobát az egyéni olvasási élmény helyévé teszi.

KÓRHÁZAK, KLINIKÁK, RENDELŐK

A kórházi szektor is a digitális változás folyamatában van. Az orvosi ellátás fejlesztése mellett minden kórháznak, rendelőnek központi feladata, hogy a betegek mindennapjait a lehető legkellemesebbé tegye. Ebben segít a laptapir szolgáltatás. Több mint 50 havi- és hetilapot tesz elérhetővé minden beteg számára higiénikusan - fenntartható módon- naprakészen.

SZÉPSÉGIPAR, FODRÁSZ - SZÉPSÉGSZALONOK, WELLNESS & SPA, DIVATHÁZAK

A digitalizálás behatolt a szépségipar területére. A fodrásznál időpontok online foglalhatók, a fitnesz tanfolyamok pedig elektronikus képernyőn megtekinthetők. Az ügyfelek profitálhatnak a digitális újításokból, és rugalmasabban tölthetik szabadidejüket. A laptapir Életmód/ Lifestyle innovatív szolgáltatást kínál - a digitális olvasást. Ez nem csak az ügyfelek általános elégedettségét célozza a várakozási idő alatt, hanem új higiéniai szempontokat is meghatároz.

UTAZÁS, KÖZLEKEDÉSI ESZKÖZÖK

Mindenki tudja milyen unalmas és fárasztó a várakozás egy repülőgép, vonat vagy autóbusz indulására. A hosszú utazást is kellemessé teheti, ha közben olvashatjuk kedvenc lapjainkat. A laptapir alkalmazásai ezt lehetővé teszik a vonat- és buszpályaudvarokon, repülőtereken és a járműveken is, ahol wifi kapcsolat rendelkezésre áll.

BANKOK

A digitalizálás a banki szolgáltatásokat sem kerüli el. Az online időpont-foglalások és az online banki szolgáltatások egyre növekvő használata ezt egyértelművé teszi. Ennek eredményeként az ügyfelek rugalmasabbak felhasználóként, és időt takarítanak meg banki tranzakcióik során. A digitális olvasás, a Laptapir innovatív szolgáltatása. Ez a helyszíni szolgáltatás az ügyfelek elégedettségét célozza a hosszabb várakozási idő alatt is. A bankok számára is elérhető magazinok lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy digitális szórakoztatást biztosítsanak a fiókban, ezzel is fokozva az ügyfélélményt.

AUTÓSZALONOK

A digitális technológiák nélkülözhetetlenné váltak az autóiparban: a digitális időpontfoglalás lehetőségétől kezdve, a digitális szoftverrendszeren át a digitális auto- konfigurációig. A laptapír a digitális olvasást kínálja az autókereskedéseknek. Ez a hosszabb várakozási időt áthidalja és hozzájárul az általános vásárlói elégedettséghez. Az autókereskedések számára a laptapir helyszíni szolgáltatása digitális, fenntartható és higiénikus.

HOL HASZNÁLHATÓ A LAPTAPIR SZOLGÁLTATÁS?

A laptapir üzleti szolgáltatása nem csak Magyarországon, hanem bárhol a világban