Vissza

Főzőiskola Extra

Célunk, hogy a magazin hasábjain lépésről lépésre bemutatott, fázisfotókkal kísért receptek révén bárki elsajátíthassa azok elkészítését, ugyanakkor a szerkesztők, akik gyakorlott háziasszonyok, szeretnék átadni a tudásukat azoknak is, akik már egy ideje ismerkednek a gasztronómiával.
Szezonális alapanyagokból egyszerű fogásokat mutatunk meg, elkalauzoljuk olvasóinkat a nagymamáink konyhájába, családi ünnepre, de takarékos napi menüvel és könnyű fogásokkal is készülünk hónapról hónapra. Azoknak is szeretnénk kedveskedni, akik az egészséges életmód hívei, villámgyorsan elkészíthető ételekkel és bűntudat nélkül fogyasztható desszertekkel. Tippet adunk, mit vigyenek magukkal a munkahelyükre vagy tanév közben mit csomagoljanak a gyermekeknek tízóraira. Cukrásziskola rovatunkban bemutatjuk, hogyan varázsolhatnak az asztalra biztos sikerrel süteményeket, elmerülünk a kelt tészták világában, sőt, körülnézünk a nagyvilágban is, hogy belekóstoljunk más konyhák ízeibe.
És még egy extra fogás: minden hónapban interjúval kedveskedünk. A Hónap arca rovatban vendégünk volt már Szabadfi Szabolcs, Stahl Judit, Marton Adrienn, Csonka András, György-Rózsa Sándor, Dragomán György, Bagossy Brothers Company…
Jöjjenek, süssünk-főzzünk együtt! Egyszerűen, mégis extrán…

Rendezés:
Kategóriák:
Magazinok:

Magazinok betöltése folyamatban..