6 HAVI AJÁNDÉKKÁRTYA

6 hónap

9290 Ft

Fizetési mód

Fizetés bankkártyával

Kérdése van?

Amennyiben a fizetés sikeres volt, erről a képernyőn megjelenik egy üzenet, amelyet a rendszer e-mail-ben is elküld. Az üzenetben a rendszer által generált aktiváló kód is megjelenítésre kerül. Ezt a kódot lehet az ajándékozott részére tovább küldeni, amelyet a regisztráció után felhasználhat (Ha még nem regisztrált az oldalon!). Az ajándékozott a bejelentkezés után az Előfizetés menüpontban tudja az előfizetést aktiválni. (Az e-mail néhány levelezőnél a promóció vagy a spam mappába kerül.)

Ajándékkártya innen letölthető:
Általános ajándékkártya
Születésnapi ajándékkártya
Karácsonyi ajándékkártya

Átutalásról a pénzügyi információt egy munkanapot követően megkapjuk, azonban mivel személyes ügyintézésre van szükség, az adminisztráció akár 3-5 munkanap is lehet. Az átutalt összeg adminisztrálását követően a rendszer küld egy e-mailt, amelyben szerepel az aktiváló kód. Ezt a kódot lehet az ajándékozott részére tovább küldeni, amelyet a regisztráció után felhasználhat (Ha még nem regisztrált az oldalon!). Az ajándékozott a bejelentkezés után az Előfizetés menüpontban tudja az előfizetést aktiválni. (Az e-mail néhány levelezőnél a promóció vagy a spam mappába kerül.)

Ajándékkártya innen letölthető:
Általános ajándékkártya
Születésnapi ajándékkártya
Karácsonyi ajándékkártya

Az aktiváló kód egy éven belül nem évül el, az aktiválás a vásárlást követően akár egy - két hónap múlva is megtörténhet.